Gravitaționale Pallet-Flow  (high density)

Este un sistem de depozitare de inalta densitate si functioneaza pe principiul First-in, First-out (primul intrat-primul iesit). Este solutia ideala pentru stocarea paletilor in depozitele de sortare si distributie si sunt de asemenea alegerea optima in cazul in care e necesara o rata mare de transfer al bunrilor sau in cazul in care paletii sunt voluminosi.

Paletii sunt depozitati pe o parte a canalului si aluneca automat pe linii inclinate cu role catre zona de preluare, de unde pot fi luati, cand este necesar. Acest tip de tehnologie de depozitare, folosita adeseori in industria bauturilor sau pentru depozitarea componentelor intermediare in unitatile de productie necesita doar doua culoare pentru depozitarea si preluarea bunurilor.

Sistemele de depozitare paletizata gravitationale Pallet-flow asigura o rata de amortizare excelenta. Mai mult, acest sistem de depozitare mentine angajatii - operatorii din depozite la o distanta sigura fata de stivuitorul care asigura incarcarea cu paleti. Acest sistem dinamic de depozitare asigura un acces rapid, sigur si eficient la produsele depozitate.

rafturi pentru depozitare paletizata gravitationale Pallet-Flow

Beneficii

  • pana la 6O% mai putin spatiu orizontal utilizat decat in cazul rafturilor pentru paleti conventionale
  • sistem primul intrat - primul iesit (FIFO) - asigura o rotatie automata a stocurilor
  • un culoar dedicat incarcarii si un altul dedicat descarcarii
  • viteza de operare mai mare in cadrul halei
  • ideal pentru centre de distributie

Catalog - PALLET FLOW

© BAIBIA KIND srl
Str. Poligonului nr.9, Ploiești, ROMÂNIA

tel. O244 598 445
mobil O743 224 242

contact@baibia.ro

program:
L - V: 8.OO -17.OO
S - D: închis