Drive-in (high-density)

Este solutia folosita pentru depozitarea unei cantitati mari de bunuri de acelasi fel - spatiul disponibil poate fi folosit cu pana la 9O% mai eficient decat in cazul sistemelor de rafturi pentru paleti standard. Solutia este potrivita pentru bunuri care pot fi stivuite pe paleti unul in fata celuilalt, paletii fiind asezati pe principiul primul intrat - ultimul iesit, pe sine metalice continue, fixate pe ambele laturi ale canalelor de drive-in. Datorita acestui lucru, paletii individuali nu pot fi accesati direct.

Daca sistemul drive-in foloseste aceeasi intrare si iesire din tunel pentru stivuitor, sistemul drive-thru are iesirea separata de intrare si are nevoie in acest caz de doua culoare de acces. Sistemul drive-in este sistemul utilizeaza la maxim spatiul disponibil. – functioneaza pe principiul “last-in, first-out” – ultimul intrat – primul iesit si este ideal pentru depozitarea produselor paletizate similare, cu aceleasi dimensiuni si pentru depozitarea in incinte frigorifice.

Fiind o forma de depozitare de inalta densitate, acest sistem poate creste eficienta dintr-o hala. Ca urmare, spatiul existent poate fi folosit cu pana la 9O% mai eficient decat cu sistemele conventionale. Cele doua sisteme drive-in / drive-thru elimina nevoia de culoare pentru incarcare si descarcare. Motostivuitorul intra pe culoar si pozitioneaza paletii pe sinele orizontale, permitand randurilor sa fie lipite unul de celalalt.

Sistemele drive-in / drive-thru de la Baibia Kind sunt realizate din elementele sistemului clasic de depozitare paletizata si completat de sistemul de sine profilate pentru sustinerea paletilor.

Caracteristici:

  • putine culoare de acces
  • depozitare de inalta densitate – “high density”
  • adancimi de sistem prcatic nelimitate
  • solutia ideala pentru aplicatii in mediu rece si congelat
  • potrivit pentru bunuri de acelasi tip si pentru bunuri sezoniere cu miscare rapida
rafturi pentru depozitare tip mezanin
rafturi pentru depozitare tip mezanin

© BAIBIA KIND srl
Str. Poligonului nr.9, Ploiești, ROMÂNIA

tel. O244 598 445
mobil O743 224 242

contact@baibia.ro

program:
L - V: 8.OO -17.OO
S - D: închis