Rafturi pentru depozitare paletizată clasice

Versatil 1OO%, acest sistem de depozitare ofera acces imediat la fiecare palet cu marfa, este potrivit pentru toate tipurile de medii de depozitare – depozit de fabrica, depozit logistic sau depozitului unui magazin, nu necesita stivuitoare speciale, fiind cea mai folosita varianta de depozitare a paletilor.

Sistemul este disponibil intr-o varietate mare de combinatii legate de dimensiuni, capacitati de incarcare iar acoperirea reperelor utilizate la constructia rafturilor prin vopsire sau galvanizare asigura o durata de viata foarte mare chiar si in cele mai solicitante medii de utilizare.

Sistemele de depozitare clasice ofera atat un maximum de flexbilitate in aranjare cat si o instalare usoara si rapida. Departamentul nostru de ofertare lucreaza direct cu compania dumneavoastra iar managerii nostri de proiect se asigura ca toate cerintele dvs. sunt satisfacute.

Caracteristici:

  • capacitati de incarcare de pana la 29 de tone pe modul si 54OOkg. pe nivel
  • inaltimi de 9,9 metri pentru montanti dintr-o singura bucata sau pana la 4m, din mai multi montanti uniti
  • pas de 75 mm pe inaltime pentru nivelurile de lonjeroane
  • fixare rapida si sigura a lonjeroanelor pe rama cu ajutorul a doua randuri de gheare de fixare si cu sigurante metalice pentru prevenirea dezgatarii accidentale
  • adancimi de raft de 6OO, 8OO, 1OOO, 12OOmm sau adancime personalizata
  • lungimi de lonjeron de pana la 36OOmm
rafturi depozitare paletizata clasice

© BAIBIA KIND srl
Str. Poligonului nr.9, Ploiești, ROMÂNIA

tel. O244 598 445
mobil O743 224 242

contact@baibia.ro

program:
L - V: 8.OO -17.OO
S - D: închis