Rafturi pentru arhive mobile

Rafturile de arhiva mobile reprezinta o solutie de arhivare modulara, pe structuri de rafturi metalice montate pe baze mobile care ruleaza pe sine fixate in pardoseala; accesul la materialul stocat se face deschizand un singur culoar de acces. Sistemul mobil de arhiva creste cu 8O% spatiul de stocare in comparatie cu stistemul traditional de rafturi in acelasi spatiu dat. Pe de alt aparte este posibil de asemenea – in timp ce se conserva capacitatea - sa reducem amprenta unei arhive existente cu pana la 4O% - spatiul ramas astfel liber sa fie folosit in alte scopuri.

Noi stim cat de important este sa va pastrati arhivele in conditii maxime de siguranta pe de o parte, dar si sa dispuneti de o solutie de stocare inteligenta si care optimizeaza spatiul. In solutiile noastre de arhive mobile veti descoperi ca spatiul eficient si accesibilitatea merg mana in mana. Cu ajutorul solutiilor noastre mobile aveti avantajul ca folositi fiecare centimetru cub disponibil fie ca arhiva dvs. este situata la subsol, la etaj sau intr-un alt spatiu.

Fiecare modul de arhiva include o baza mobila solida, montata pe roti metalice cu o capacitate maxima de incarcare de 1OOOkg. fiecare. Pe aceste baze mobile sunt asamblate rafturile metalice impreuna cu diferite accesorii caracteristice: pereti laterali, garnituri de protectie, usi glisante, etc. toate acestea ducand in final la un sistem de arhivare in perfecta stare de curatenie si de siguranta. Modulele de arhiva pot fi deschise manual cu ajutorul unei roti volante sau automat (electromecanic) – alegerea in acest sens depinde de necesitatile clientului legate de diemnsiunile arhivei si de capacitatea de incarcare a modulelor.

rafturi arhiva mobila

Arhiva satica

rafturi arhiva mobila

Arhiva mobila

Arhiva statica vs. Arhiva mobila

Modulele de rafturi mobile ruleaza pe sine care e altfel sunt indispensabile in eliminarea oricaror probleme legate de denivelari sau inclinatii ale pardoselei, iar intreaga greutate este distribuita uniform. Siguranta este data de un sistem de rulmenti care ruleaza in interiorul unui canal de-a lungul sinelor si paralel cu doua sine de ghidaj, care previn astfel ca modulele sa sara de pe sine. In acest fel atat miscarea paralela a rafturilor cat si stabilitatea lor sunt asigurate. Caile de rulare pot fi inserate in pardoseala existenta, fiind la acelasi nivel cu ea, sau pot fi montate pe pardsoeala pentru a se evita orice modificare structurala a acesteia. Daca se monteaza pe pardoseala – se insereaza intre sine o pardoseala suplimentara pentru ca in final toate sa fie la un singur nivel – sinele si pardoseala de acces.

Acolo unde inaltimea spatiului permite – sistemul de arhiva mobila poate fi extins cu inca un nivel, accesibil cu ajutorul scarilor. Acest sistem de arhivare este compus din doua niveluri de rafturi mobile, montate pe aceeasi baza, in timp ce accesul la al doilea nivel este asigurat de culoare fixe desupra carora se misca sistemul de rafturi. Acest sistem duplex auto-portant presupune ca intreaga inaltime disponibila este utilizata si elimina orice pierdere de spatiu care ar fi fost necesara in cazul in care se solicita un mezanin standard costisitor

Sistemele mobile de arhivare pot fi echipate cu o mare varietate de accesorii pentru stocarea cutiilor, dosarelor, dosarelor suspendate, cardurilor de indexare, CD-urilor, suporturilor de stocrare media. Acest sistem este ideal in multe situatii, de la sistemele de arhivare localizate in prejma statiilor de lucru si chiar pana la zone pentru stocarea bunurilor in conditii de securitate crescuta, precum subosuluri sau demisoluri.

Sistemul standard de inalta siguranta echipeaza toate arhivele mobile furnizate de catre firma noastra. In varianta cu sistem electromagnetic siguranta este data de senzori fotoelectrici pozitionati in punctele de acces ale sistemului de rafturi si in interiorul culoarului de-a lungul bazei mobile. Pe langa asta, operatorul este solicitat sa autorizeze miscarea bazei prin apasarea unui buton; atunci cand rafturile se deplaseaza – acest lucru este semnalizat prin sistemele luminoase si sonore de avertizare. In varianta manuala, un sistem de blocare incorporat in roata volanta previne miscarea rafturilor si inchiderea accidentala a culoarului.

Avantajele sistemului mobil de arhivare

  • dubleaza capacitatea de stocare: prin elimnarea culoarelor de acces, sistemul de arhiva mobila practic dubleaza capacitatea sistemului traditioanl de arhivare cu rafturi
  • flexibilitate: o gama larga de dimensiuni disponibile duce la exploatarea fiecarui centimetru de spatiu disponibil
  • acces controlat: cu ajutorul sistemului integrat de blocare – doar persoanele autorizate au acces in arhiva
  • control ergonomic: multumita optiunii Duplex – chiar si in locatiile cu tavan foarte inalt accesul este facil oricarei persoane
  • protectie anti-praf: lateralele inchise si usile culisante protejeaza materialele arhivate de praf
  • extindere ulterioara: prin adaugarea de baze mobile sistemul exsitent poate fi crescut
  • vesratilitate: diferitele dimesniuni ale politelor si multpilele accesorii fac acest sistem adaptabil la toate materialele ce se doresc stocate si la orice metoda de arhivare

Catalog - BERTELLO

© BAIBIA KIND srl
Str. Poligonului nr.9, Ploiești, ROMÂNIA

tel. O244 598 445
mobil O743 224 242

contact@baibia.ro

program:
L - V: 8.OO -17.OO
S - D: închis