romana  english  deutsch

  ■ Mobilier magazine cu depozitare

Magazinele de tip DIY au cerinte speciale legate de capacitatile de incarcare si de rezistenta. Pe de alta parte aceste sisteme de rafturi necesita accesorii speciale cum ar fi agatatorile sau spatarele perforate. Dar toate aceste pentru noi inseamna standard: gama variata de accesorii va acopera orice cerinta si puteti fi sigur ca produsele beneficiaza de cea mai buna prezentate si sunt in cea mai buna lumina.

Cargo este sistemul de rafturi pe care il recomandam pentru aceste genuri de magazine si nu numai, pentru ca are o gama mare de aplicabilitate: rafturi cu posibilitatea de depozitare a paletilor in partea superioara, rafturi cu deschidere mare pentru produse nepaletizate sau solutia speciala a rafturilor de prezentare integrate in rafturile de depozitare.

Pagina: 1     2     3    
rafturi-mobilier-magazine-cu-depozitare rafturi-mobilier-magazine-cu-depozitare rafturi-mobilier-magazine-cu-depozitare rafturi-mobilier-magazine-cu-depozitare rafturi-mobilier-magazine-cu-depozitare rafturi-mobilier-magazine-cu-depozitare rafturi-mobilier-magazine-cu-depozitare rafturi-mobilier-magazine-cu-depozitare

     
© 2010-2019 BaibiaKind srl. Toate drepturile sunt rezervate.
web-design by Pergamo