romana  english  deutsch

  ■ Mobilier magazine

Design-ul modern al spatiului de vanzare constiuie conditia primordiala pentru crearea unei prezentari atractive a produselor din magazin. Noi va oferim o gama completa de servicii, plecand de la crearea unui design personalizat si de la proiectare, pana la productie si asamblare. Sistemele noastre de rafturi ofera o gama infinita de variante de modulare si pot face fata oricaror solicitari vizuale si functionale.

Categoria de rafturi KIND Compact reprezinta gama de baza a sistemelor noastre de rafturi, gama care poate fi combinata in diverse variante. Daca totusi nu gasiti aceasta varianta aplicabila cerintelor dumneavoastra, atunci cu siguranta va putem gasi impreuna solutia potrivita in celelalte game de rafturi!

Orientati intotdeauna catre design, componentele atractive ale sistemelor de rafturi si gama variata de culori aduc o atmosfera placuta in spatiul de vanzare. Structura modulara face ca sistemul de rafturi  sa fie flexibil si expandabil oricand ulterior.

Puteti selecta din gama noastra de rafturi, de exemplu, rafturi cu polite din sticla, polita gratar, sau politele clasice din metal, polite din segmente sau polite pline – intotdeauna noi avem solutia potrivita. Sistemele aditionale cum ar fi spatare gratar, spatare perforate pentru agatatori, bare suport pentru agatatori – toate aceste accesorii pentru rafturi ofera transparenta si ordine in magazin.

rafturi-mobilier-magazine rafturi-mobilier-magazine

     
© 2010-2019 BaibiaKind srl. Toate drepturile sunt rezervate.
web-design by Pergamo