25 - 28 martie 2024

Expoziția Internațională GLOBAL INDUSTRIE, Paris, France

În perioada 25-28 martie 2024, am participat impreuna cu partenerii nostri Otto Kind GmbH & Co. KG și KIND France S.A.R.L. la expoziția GLOBAL INDUSTRIE din Paris, expoziție industrială internațională de echipamente pentru tehnologii de producție.

Am petrecut impreuna cateva zile aglomerate dar reusite, datorita cooperarii excelente și coeziunii puternice a echipei noastre internaționale. Numeroșii vizitatori ai standului nostru au tratat cu interes intens produsele noastre si au fost deja convenite discuții ulterioare cu privire la proiecte specifice.

Ne vedem din nou la Lyon în 2025!

dulapuri arhivare
dulapuri arhivare
dulapuri arhivare
dulapuri arhivare

12 - 14 octombrie 2022

Expoziția Internațională de Transport și Logistică ROMEXPO, Bulevardul Mărăști 65-67, București, România

TransLogistica România este concepută pentru a fi principalul eveniment de afaceri din regiune dedicat companiilor care își doresc să-și dezvolte serviciile din domeniul logisticii, transportului și expediției interne și internaționale, precum și pentru toți cei care au legătură profesională cu industria TSL.

Mai multe informatii despre aceasta expozitie:
https://romania.translogistica.eu/despre-expozitie/conceptul-expozitiei/

dulapuri arhivare
dulapuri arhivare
dulapuri arhivare
dulapuri arhivare

26 mai 2022

Sisteme de depozitare si accesorii Baibia Kind in incinta Muzeului de Arta Contemporana a Romaniei

MNAC își continuă cea mai complexă activitate – medierea Colecției Muzeului către un public care este atât nepregătit pentru explorări inedite, cât și lipsit de răbdare față de mesaje din trecut. Majoritatea eforturilor anterioare de a aduce acest corpus de lucrări în fața publicului se bazau pe noțiunile de DEPOZIT și ARHIVĂ (Depozit, 2005-2006; Colecția ca arhivă, 2015-2016; Triaj, 2016-2017), folosite într-un mod ușor depreciativ.

Spațiul este conceput ca un labirint deschis, cu enclave pentru activități temporare (expoziții tematice, ateliere educaționale, conferințe) și cu un parcurs plin de surprize oferite de operele puse în rafturi și depozitate în moduri ingenioase și creative.

Expoziția poate fi vizitată la etajul 2 al muzeului.

Mai multe informatii despre aceasta expozitie:
https://www.mnac.ro/event/1029/LEVIATHAN

dulapuri arhivare
dulapuri arhivare
dulapuri arhivare
dulapuri arhivare

© BAIBIA KIND srl
Str. Poligonului nr.9, Ploiești, ROMÂNIA

contact@baibia.ro

program:
L - V: 8.OO -17.OO
S - D: închis